Tore Sandnes

Tore Sandnes har ganske lang erfaring innen musikkbransjen, kanskje den av oss i bandet som har mest erfaring av alle. Han vokste opp i et miljø og i en familie hvor alle elsket musikk, så ønsket om å være musiker har lenge vært i han. I barndommen sendte foreldrene hans han på en rekke ulike kurs hvor han stadig vekk fikk prøve seg på ulike instrumenter, men det viste seg at det ikke skulle være så enkelt å velge. Han gikk mye frem og tilbake mellom både gitar, trommer og bass og klarte ikke bestemme seg for hva han likte best eller hva han var flinkest til.

Fra gitar til sang

Samtidig som han gikk på kurs for å lære å spille alle disse ulike instrumentene hadde skolen hans startet en sanggruppe som alle kunne melde seg på. Når han allerede var så fascinert av musikk som han var, ville han prøve absolutt alt som ble tilgjengelig for han og grep derfor sjansen. Det var her han endelig oppdaget hva som virkelig var hans kjærlighet, nemlig sang. I løpet av kort tid ble han den flinkeste i sanggruppen på skolen og dermed sluttet han med andre instrumenter for å kunne fokusere på sang.

Hans første band

Dette fulgte han gjennom resten av barndommen og heldigvis fortsatte han med det også gjennom ungdomstiden. Det var i en alder av 16 år at han ble med i hans aller første band sammen med et par kamerater. De ble populære veldig raskt og fikk begynt å reise litt rundt i nærområdet for å opptre på ulike arrangementer. Men da alle skulle studere videre måtte bandet løses opp og Tore ble stående uten et band å synge for. Det var ikke mange år etter at han ble kjent med Daniel Martinsen, noe som var starten på bandet Fracture slik det er idag.