Mikael Eriksen

Det er på tide at vi introduserer det fjerde medlemmet av bandet Fracture, nemlig Mikael Eriksen som er ett av de nyeste medlemmene i bandet. Mikael er trommisen i bandet og kom inn i Fracture en god del senere enn det Daniel, Tore og Frank gjorde. Likevel har hatt uten tvil laget sine spor i bandet og er nå høyt verdsatt av både resten av bandet og av alle deres fans. Da Mikael også er litt eldre enn de andre i bandet har han gått inn i rollen som storebroren og den som tar ansvar for en god del praktiske ting som må gjøres.

Startet i musikkbransjen sent

Det som kanskje skiller Mikael mest fra de andre medlemmene i bandet er det at ikke kom inn i musikkbransjen før han var i voksen alder. Resten av bandet har tross alt en historie fra helt tilbake til barndommen hvor de oppdaget sin fascinasjon for musikk. Når Mikael vokste opp var det nemlig sånn at det ikke var tilbud om musikkurs der han bodde med familien, da de bodde ganske øde. I tillegg til det ble han hjemmeskolert nettopp fordi de levde et godt stykke unna de nærmeste skolene. For han var ikke dette noe problem og heller ikke noe han savnet, det var rett og slett nok av andre muligheter for han.

Mikael oppdager hans talent

På samme måte som resten av familien hans, flyttet Mikael ut av bygda han vokste opp når han fylte 20 år. Da var det på tide for han å oppdage verden alene og finne ut av hva det virkelig var han ville i livet. Han flyttet til Sverige en stund og ble boende der i 6 måneder hvor han ble kjent med noen hobby-musikere. De satt ofte å spilte sammen og hadde alle slags instrumenter tilgjengelig så Mikael prøvde både det ene og det andre. Når han prøvde trommesettet de hadde var det derimot tydelig at det var dette han var flink på. Når han flyttet tilbake til Norge gikk retningen til Oslo hvor han søkte etter et band å spille for og det var selvfølgelig Fracture som tok kontakt.