Frank Hestsveen

Bandmedlemmet vårt Frank Hestsveen kom inn i bildet etter at Daniel og Tore ble kjent med hverandre, men han har likevel han stor påvirkning på bandets utvikling. Frank kom inn i musikkbransjen på en noe tilfeldig måte og har slettes ikke den samme bakgrunnen som det Tore Sandes har. Frank Hestsveen var nemlig mer opptatt av sport og trening både i barndommen og opp gjennom hele ungdomstiden hans. Faktisk var han en utrolig flink idrettsutøver og var med i en rekke ulike konkurranser både gjennom skolen og i hans egen fritid. Dette skulle derimot endre seg etterhvert.

Fra sport til musikk


I løpet av ungdomskolen var det opptil flere av Frank sine nærmeste venner som oppdaget musikk og startet til og med opp et band sammen. Dette var derimot ikke noe interessant for Frank og i løpet av årene endte han opp med å miste kontakten med sine gamle venner på grunn av ulike interesser. Da fikk han bedre kontakt med noen i klassen over han, hvor alle holdt på med ulike typer sport. Siden dette fanget interessen til Frank tok han opp både fotball og basketball for å se hva han kunne mestre. Det viste seg derimot at han mestret begge sport like godt og fortsatte med begge i hele 3 år.

Ting endrer seg raskt


Frank sitt første år på videregående skulle derimot vise seg å endre fremtiden hans. På en fotballkamp endte han nemlig opp med en stor kneskade, en skade som gjorde at han måte gjennom flere operasjoner og kunne ikke spille lenger. I letingen etter en ny hobby fant han frem sin fars gamle gitar og begyne å spille ukentlig som etterhvert ble daglig. Det viste seg at Frank hadde et stort talent som gitarspiller. Da han så at et nyoppstartet band var ute etter en gitarist grep han sjansen og bandet viste seg selvsagt å være Fracture.