Daniel Martinsen

Daniel Martinsen er det tredje bandmedlemmet som vi vil introdusere for dere. Daniel er det andre medlemmet som startet opp hele bandet Fracture, noe som skjedde da han møtte Tore Sandnes. Disse to musikerne gikk sammen da de møtte hverandre i ungdomsårene sine og det var det som var begynnelsen av dette fantastiske bandet. Daniel Martinsen er den andre gitaristen i bandet og hadde lenge interesse for musikk i oppveksten sin. Det startet derimot ikke med gitaren som han nå har mestret, men med trommer som han startet med etter foreldrenes ønske.

Fra et instrument til det neste

Under oppveksten var det trommesettet som var den beste vennen til Daniel Martinsen. Grunnen til at han først tok opp dette intrumentet var grunnet foreldrene, da faren selv hadde mestret instrumentet og var fortsatt en ivrig trommespiller. Moren ville dermed også at Daniel skulle ta opp det samme intrumentet som faren hadde spilt i mange år. Dette gjorde han selvfølgelig og gikk til både kurs og spilte i klassens band i mange år. Daniel mestret trommesettet etterhvert å begynte å være med ulike lokale band på oppvisninger. Det var derimot gitaren som fanget oppmerksomheten til Daniel og han fikk prøve seg på et av bandets gitarer mellom oppvisninger.

Daniel oppdager gitaristen i seg

Når bandet øvde fortsatt Daniel å spille på trommesettet, men når de var ferdig med det var han rask med å ta opp gitaren til et av de andre i bandet og begynne å spille. Etterhvert oppdaget han at det var gitaren som egentlig var det rette instrumentet for han og han øvde så fort han hadde mulighet. Dette skjulte han selvsagt for foreldrene for å unngå å skuffe dem. Når han møtte Tore Sandnes i ungdomsårene var det derimot ikke noe annet valg enn å innrømme at det var gitar han ville spille og sammen startet de bandet Fracture.